Ja jo lite syns det:)!

 
Godkväll på er!
 
Ja idag kan man ju lugnt säga att vädret har varit hattigt...
 
Det har åskat riktigt,blixtrat öst ner regn och solen har varit framme med nu är det fint ute.
Men inte så längesedan vi hade oväder.
 
Så jag har pysslat inne lite vilat hostat..Drygt..
 
Sen har jag klippt ner 2 buskar och hängt upp blommor på ett nytt ställe.
 
Ja jag bara längtar tills min bil är körklar så jag kan kolla in det dära....
 
Ja jag blir då inte bättre för va dag som går..Tråkigt som bara den är detta.
 
 
Här kommer lite kort..
 
 
Ja det blev fint..
 
 
 
Lite skillnad allt..
 
 
Ja jag har klippt en massa på denna men jag ser knappt nån skillnad.
 
Ja nu ska jag poppa lite poppcorn sen blir det tven.Ha en fortsatt trevlig kväll på er alla.
 
 

Om jag bara hade!

 
Godmorgon på er!
 
Ja idag så skiner solen här men lite kallt ändå ingen direkt värme ännu men kanske det kommer senare,men det blåser en hel del.
 
Idag ska jag fixa med dom 2 buskarna här tänkte jag..Fast jag inte ska bo kvar men hjälper henne med tomten sen måste jag vara mera ute än inne för mig själv om jag nu ska slippa och ta extra medicn.
 
Natten har varit hemsk hostat som bara den och tungt i aningen.
 
Ja tänk om jag bara hade nån som kunde kört mig så jag hade kunnat fått tittat på huset men
jag får vänta tills min bil är fixad.
 
Ja fy detta är inte klokt att jag bo i ett hus där det varit katter men hade jag vetat det innan så hade jag EJ suttit i detta idag.Men nu vet jag vad jag kommer att fråga om i nästa boende.ALDRIG mera såna här misstag.
 
Nej jag vågar icke köra med min för den remmen är inte fin nånstanns trådig och dan skulle jag bli stående så vem ska hjälpa mig jag känner ju ingen här och varför ta sån chans när jag kan vänta..
 
Men nej nu ska jag klä mig sen ut och promenera med Busen.
 
Ses sen hej på er.
 
 
Ja jag saknar dina kramar!
 

Ringer & Letar!

 
Hej.
 
Sista inlägget för ikväll för mig. Ja jag är inte på topp humör.
 
Ang:Detta med att jag MÅSTE flytta,jag trodde att jag skulle få bo här nu men nej det kan jag ej göra
eftersom dom då har haft katter här ja jag borde ju ha frågat innan jag skrev under kontraktet hon sa bara att det hade varit hundar men men nu är det som det är.Och jag kan inte bo här för min hälsa blir bara sämre och så kan jag inte ha det.Har ej fått tag på henne ännu men ska prova igen ikväll och då får ju hon veta hur det ligger till här.Ja jag kan tyvärr inte göra något åt detta så kontraktet måste hävas det sa även min läkare idag.Får inte utsätta mig för sånt här. Men nu vet jag vad jag ska fråga om i nästa bostad.
 
Jag hoppas min ena dotter kan komma hit på Torsdag med den andra remmen som ska bytas så jag kan köra och titta på ett annat hus för jag kan inte vänta utan jag måste flytta omg.
 
Jag har lagt många många timmar på denna tomt så visst det känns meninslöst allt jag har gjort.
Men kommer ta med mig vissa växer inte alla kanske men många av dom.För hon kan ju inte ta hand om det eftersom dom ej bor här utan 10 mil härifrån så det är ju inte så lätt för henne.
 
Ja jag är grymt ledsen över detta kan jag säga.Men måste tyvärr flytta igen suck.Vilka kan hjälpa mig ja jag vet ingen just nu men jag har heller ingen annan bostad nu kanske det ändra sig när jag har något jag vet inte.Men hoppas på det bästa klart.
 
Detta fattar inte jag: Har sätt att en kille visade sitt intresse för mig förra året har ej sätt något innan för jag har ej varit på den sidan och självklart blir jag jätte glad över allt han har skickat men frågan är då har han menat det hm ja det är frågan det...Det kommer jag nog aldrig få ett svar på..Tyvärr..Hade jag fått allt det nu så hade mitt hjärta bankat för fullt och att jag hade blivit jätte glad över det. För jag gillar han och det har jag gjort sen 1 dag då vi träffades och mina känslor för han dom försvinner icke han har något som gör att jag har fastnat för han.Han är grymt fin i mina ögon,gillar så när han kramar om mig hårt mm längesedan jag fick känns det nu.Men som sagt han vet att jag vill ha han,men jag vet även att han inte vill ha något seriöst med mig tråkigt men sant.Jag står för mina ord och det vet han.Jag väntar som sagt,släpper inte taget.Jo om han säger till mig att jag ska sluta ringa och skriva då gör jag det men att det kommer kännas mm men det gör det ju om man gillar nån.Och som jag har sagt att jag håller mig till han och det är bara han som får mail och får höra det jag säger.
Ojdå vad jag har skrivit hehe..
 
Men nu ska jag ut och pyssla på tomten så jag slipper vara tung i bröstet jobbigt som bara den är detta..Ångra mig så att jag flyttade hit skulle ha tagit något annat hus..Men lätt att vara efter klok..
 
Ska behålla längden på håret men ska till frissan nån gång:))
 
Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll,ses imorgon för nu stänger jag av för mig.Kram 
 
 
 
Ja tänk och få såna här fina blommor,ja tack.
 
 
 
 

Som jag trodde!

Ja nu har jag då pratat med min läkare och berättat för han hur det är här och vad som har bott här i detta huset.Han tyckte inte jag skulle bo kvar och jag kan häva kontaktet jag skulle inte vara orolig över det sa han för detta gäller min hälsa.
 
Ja som sagt hade jag vetat från början att det hade bott katt här då hade jag inte heller tagit detta för jag vet att jag icke tåler det och att det går inte städa bort det heller utan det kan ta många år för att få väck det.
 
Ja jag försöker få tag i min hyresvärd och ska då berätta för henne hur det ligger till.
 
Och lika dant att det finns inget att göra åt detta. Inte meningen att hon ska lägga ner flera tusen för att jag ska kunna bo här nej sånt kräver jag inte när jag vet hur hon har det osv.
 
Utan ja jag får helt enkelt kolla på något annat boende nu.
 
Frågan är bara vem ska hjälpa mig...Det är ett stort problem för min del.Måste ringa och se om inte komunen här kan hjälpa mig för nu sitter jag i en sitration som är lite värre.Så håll tummarna för mig nu.
 
Är inte glad alls för detta inget jag ser fram imot jo det finns 1 sak som jag ser fram imot och det är att jag slipper ta en massa medeciner,det känns i min kropp att det räker nu.Är så grymt trött.
 
Den som kan bo här är dom som tåler katter.Jag har inte kollat om något om mögel eller fukt men som läkaren trodde så kan det även vara fukt här med och det jag tycker är hemskt det är att detta kommer smygandes lite mera för varje dag och jag vill INTE det ska slå ut NEJ.
 
Inget som jag gillar detta NEJ.