Tack min vän.

Ja innan idag då körde jag till Ryd skulle till ica.
 
Hör något bak ja något lustigt ljud så jag pakerade vid kiosken och gå ut och kolla
mina bakdäck och vad ser jag jo punka på ena däcket grrr.
Tar mobilen och ringer en vän och han kom och hjälpte mig att byta om till reservdäcket ja det är ju ett sommardäck. Och det som var punka på var tort och massa sprickor i och bula på så nu
får jag ringa och höra på Måndag om någon har däck...
 
Så himla tacksam att min vän kom och hjälpte mig.
 
Har varit hos sonen & svärdotter och ätit en mycket god smörgåstårta och mycket goda 
cheeskake 2 olika mumma men så mätt man är nu. Så trevligt att bli bjuden.
 
Nu blir det att sätta sig i soffan och se om det finns något på tve.
 
Ha en fortsatt trevlig kväll.
 
 

Ha en underbar Lördag!

Morgon på er.
 
Ja inatt har man inte sovit så mycket för denna hostan fick näsblod med men hoppas att den lägger sig snart.
Andas i min parie så skönt att ha den och ta mina betapred ja denna gången var det min astma som blev kass tar sin tid men snart är jag pigg igen. Ja det känns ju i kroppen att den är trött men jag gör inget så jag bara vila mig så mycket som möjligt för jag vill inte ha tungt i bröstet.
 
Har så många nya ider jag ska göra här hemma,har färg som väntar :))
Stora rummet och köket ska jag fixa och har redan börjat med köksstolarna ja det kommer bli fint när jag är klar.
Lite i taget så..
 
Idag ska jag in till sonen han ska firas han har fyllt år så idag blir det äta smaka smörgåstårta mumma och cheeckes kaka ja jag har säkert stavat fel men ni förstår säkert vad jag menar :)) Och allt är hemma gjort av sonen och svärdotter.
 
Dags att klä på sig så min finaste Ronja kommer ut med.
 
Men ha en underbart fin Lördag på er alla.
 

SNÖ...

Hej på er här.
 
Får väl ta och skriva ner lite :)
 
Ja jag och Ronja har varit i Skåne hos min dotter och hennes familj och jag har träffat mina goa barnbarn med. Mycket trevlig vecka var det.
 
Sen kom jag hem och då började min aningen nästan direkt och jag bara tänkte att jag städade ju innan jag åkte men jag fick städa om den ja det blir ju damm i den fast ingen är hemma och jag är känslig för damm och efter det så blev aningen bättre skönt men har lite hosta men det är lugnt. Lite ont i lungan men det går över det med..
 
Vi har fått jätte mycket snö och det är så himla fint och vi har varit ute men ska bara fixa med min tvätt vika den och lägga in den sen blir det ut i skogen med massa bus och träning klart. Att se sin hund springa i snön är så härligt och se hur glad hon är för snön...
 
Så tröttsamt att man måste gå på extra korticson men i Febuari eller Mars då får jag veta vad det är för fel på mina lungor mm drykt att vänta men men...
 
Men ha en härlig dag...Det ska vi ha...
 

Min finaste Ronja.

Hej på er!
 
Ja då var kylan tillbaka igen..När vi var ute så var det kallt men så fint det är och solen är ju med framme så då blir det ju skönare..Så i eftermiddag blir det att ta en lång promenad med Ronja.
 
Ja snart så börjar hon att löpa och dåfår hon inte springa lös..
 
Blev så glad när grannen ringde och frågade om jag ville träna idag och självklart säger ju jag JA till det.
 
 
Min finaste Ronja du & jag för alltid ♥
 
 
 


Igår så blev jag fadder till denna lilla valpen i Rumäneien.
 
Tycker faktiskt att det borde finnas flera som vill hjälpa dessa hundarna där nere. Och att få hjälpa till är en enorm känsla..Alla kan om man vill och vill man nu inte bli fadder så kan man ju bidra med en liten slant..Finns ju hur många hundar som helst som är utan hem. Mitt hjärta säger att jag vill mera än gärna hjälpa till. Finns ju katter med som man kan hjälpa. Men ta er tid att läsa dessa länkar jag lägger in härom ni har hjärta för dessa hundar och katter.