Kylig Lördag!

Tjingiling här :)
 
 

Ja jag gjorde ett stort beslut häromdagen.
Älskar dig så och du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.
 
Ja jag gjorde slut med min kille..Fruktansvärt jobbigt men jag hittade ingen lösning på något..Ibland måste man göra saker som gör ont med.
Jag trodde att jag skulle kunna ha ett förhållande på avstång men nej jag klara inte av det..Efter varit med dej 1 månad och sen skiljas det var så fruktansvärt gjorde så ont i mig..Mådde så dåligt av detta..Allt hade varit så mycket bättre om du hade bott nämre men jag klara inte detta..Alla är vi olika så är det..Känner ändå att jag har gjort rätt av mitt beslut..Sen att såra dig var inte min mening..Du får hata mig..
Men i förgår så skrev du till mig att dina känslor för mig var döda och jag blev så paff och det gjorde så grymt ont att bara läsa det du skrev..Ja det fick mig att tänka till riktigt..
Det gör så ont i mig,tänkerpå dig hela tiden och tårarna bara kommer fruktansvärt..
Finns så länge jag lever på min arm ♥

 
Nu blir det att fokusera sig på mig själv och min underbaraste Ronja..
 
Idag när vi var ute så mötte vi grannen och jag frågade han hur kallt det var ute då svarade han -15 ja det var då inte varmt ute men bättre att det är så här än blask.
 
Ja jag har ju inte varit hemma..Så idag ska jag städa plocka tvätta byta gardiner i stora rummet så snart ska jag dra i gång musiken här.
 
Sen blir det en lång promenad med Ronja i eftermiddag.
Längtar tills Mars för då ska jag göra mina arma helt klara..(överarmar)
 
 
Ta på er extra när ni går ut så ni inte fryser..Ha en underbar helg ♥