Nu är vi 19 dagar.

Hej på er alla här.
 
Ja tiden bara springer iväg..Ja idag är valparna 19 dagar och dom har börjat leka,morra,skälla ja det låter så gulligt..Ja om 1-2 veckor och det är fint vänder så ska dom få vara ute lite med..Har ordnat så jag får låna nät av en kompis till mej..Och den 15 Juli då får man komma hit och tinga sin valp eller om man bara vill titta och mysa med dom så får man ju självklart göra det..Bara ni inte glömmer bort Ronja..Ja jag är så stolt över att ha en sån här fin Rottis tik och så grymt duktig är hon och en enorm fin mamma är hon.♥
 Ja ni ser ju själva ♥
 
Lite kort på valparna ♥
 
 
 
Ha en underbar dag på er alla här..

Den 10 Juni Då kom dom små.

Ja den 10 Juni då födde Ronja 7 små underbara valpar..Och allt gick jätte bra och alla är friska och så fina.Ronja var ju så trött efter allt så det var svårt att få ut henne för hon ville inte gå ifrån dom små. Det höll i sig i 3 dagar sen började hon sakta lämna dom i korta stunder och så fort hon hör dom så går hon in till dom,ja hon är så himla duktig.
 
Jag bädda rent 1 gång om dagen och ha det rent hela tiden. Ronja äter så bra nu och det behöver hon. Hon har mycket mjölk till dom små..Ja detta är så underbart att se hur dom växer och hur dom ändra sig för varje dag. Idag är dom 6 dagar gamla. Har kanske 1 eller 2 kavr resten är tingade. Här kommer lite foton på dom..Ha en underbar dag på er alla..
 
 Inte valp som är där i hennes bak utan det är modekakan som är på väg ut.
 
 
 
 
Här är dom 6 dagar ♥