1 vecka kvar nu...

Ja nu är det 1 vecka kvar för Ronja sen är det dags för henne att föda sina små valpar.
Igår när jag satt och pratade i telefonen med min Hobi så hade jag min hand på hennes mage och helt plötsligt så känner jag hennes valpar och jag bara wow jag känner hennes valpar åh herre gud sån känsla det var..Så mysigt var det. Ja hon är trött men hon mår bara bra..Nu är det bara här hemma hon går och gör av sina behov lider med henne det är tungt för henne att bära på alla valparna..Men det är så spännande detta..
Ja nu har hon växt till sig mera och hennes bröst har blivit större med. Hon kommer få mycket mjölk till dom små det syns. Ja jag ska fixa golvet idag och jag ska lägga en presening på golvet så jag skyddar det och även väggen sen är det klart..Och ta in tidningspapper så hon kan ha det sen ta bort det och lägga påslakan där hos dom..Jag tackar alla som har varit så snälla och gett mej påslakan handdukar till Ronja nu.
 
Ha en underbar dag på er alla...Kramar från oss
 
 

3 Veckor kvar nu!

Ja det märks att Ronja tycker det börja bli tungt att bära på dom små valparna.
 
Hon sover mycket och det är ju bara bra att hon gör det.
Vill inte gå för långt längre hon tala om när man ska vända och gå hem.
 
När vi har kommit hem så får hon sin frukost sen gå hon och lägger sig.
Så fin mage hon har mattes finaste Ronja..
 
Har även lilla Skutt här mitt barnbarns hund(astma hund) och hon vill ligga nära Ronja :)
 
Bara titta så underbart att min minsta barnbarn älskar Ronja och Ronja älskar han lille Neo ♥
 
 
 
 
Ha en underbar dag på er alla...
 

Väntar med spänning nu :)

Hej på er alla!
 
Ja jag vet inte vart jag ska börja :)
 
Ja jag har ju funderat och tänkt bra länge att jag vill sätta en kull valpar på Ronja..Och nu är det så att hon har valpar i sin mage :) Vi har varit på ultraljud och han kunde se 5 men som han sa att det kan vara flera där eftersom dom kan vara bakom dom andra och jag har ju sagt från första dagen att hon har valpar i magen. Jag har även gissat på 8 st. Så spännande detta. Ronja mår bara bra. Hon har mått lite illa men nu är det över så nu har hon börjat äta igen ja hon har ätit innan med men inte så mycket. Men nu äter hon bättre. Och det märks så tydligt att hon har valpisar i magen hon är mycket lugnare och sover mera och vakta som bara den nu. Hon ska ha runt 7-8 Juni..Så snart ska jag ändra om i mitt gästrum för där ska hon få vara med sina valpisar. Har även köpt en riktigt bra hage till henne ska sy en dyna till henne med. Sen när tiden är inne så kommer dom få vara ute så mycket som möjligt.. Ska även handla in kompost galler som jag kan ha på baksidan och framsidan till dom..Har bytt foder till henne med hon får även fil och välling som jag gör till henne..Allt bästa till min finaste Ronja.. Har även lilla Skutte här nu min dotters hund men hon ska inte vara här då Ronja ska ha..
 
Här ligger hon och sover :)
 
 
 
Ha en underbar dag på er alla..