17 Mars 2017

Hade en mycket trevlig och skoj dag igår..
Var i Tyringe..Kommer att köra dit nästa vecka igen.
Många goa skratt fick jag allt..
 
 
 
Ja att få höra att jag passar bäst i svart och annat från sin kille är höjden..Blev så här ledsen när han bara skrattade åt mej i telefonen i morse. Men snart så brister det vill inte ha någon som behandlar mej så här..Att jag säger att jag vill gå ner i vikt då ska ju inte killen säga till mej vad jag säger..Jag hatar när någon klaga över min kropp för det såra mej så fruktansvärt mycket och jag bli arg..Ta då någon annan som är smal och yngre..Man klagar inte på sin kvinna..Ja efter jag skickade detta kort till han då sa han förlåt.
 
 
 
Nå väl idag som först så körde jag och tränade och det var så skönt..Och att jag tränar är för min hälsa..Idag körde jag ben & mage & jag sprang lite.
 
 
Ja det är så fint där...Och så många maskiner och även i källaren..
 
Ha en toppen dag på er alla....Kram

Hej Hopp :)

Hej hopp på er här!
 
Ja nu har vi bott i lägenhet några månader..Trivs så där..Men är för att jag är inte van att bo i en lägenhet som så här..Älskar ju att hålla på ute som rabatter och växter..Saknar min lägenhet som bara den nu när våren är på väg..Men jag hade inte så mycket att välja på,har man inte råd så har man inte..
 
Jag och Ronja är ute i skogen här med...Det finns ju många ställen att gå här..Tycker om att gå nere vid vattnet så underbart är det..
 
Ronja har gått ihopa jätte bra sen hon hade valparna...Snart så ska jag ha en valp träff och jag hoppas att alla valparna kommer så längesedan man träffade dom...2 av dom har vi träffats..
 
Fy attans vad det blåser ute idag inte skönt någonstanns...
 
Imorgon så bli det ut och köra.. På lite äventyr...Ska bli så kul och trevligt..
 
Nu när jag sitter här och skriver så ligger Ronja i sängen såååå lång hon kan göra sig hehe...
 
 
Kan sitta fint vid sin matte♥
 
Min finaste Ronja♥
Stilig ♥
 
Finaste ♥
 
 
 
Ha en trevlig kväll på er alla..Kram♦