Underbar Kväll..

(null)
Inköpt min lilla Groda 🐸🥰
(null)
Ja jag har haft lilla Svea här så otroligt 😍 
(null)

Godkväll på er alla..
 
Ja gud villket väder vi har nu..Härligt att sommaren är här..😊
 
Ja ibland är det saker jag inte kan förstå men det är som det är..

Gör jag något som är fel hur kommer det sig att ni inte kommer hit,jag frågar vad ni vill äta och om det är något annat ni vill ha så gör jag det..Men nej det spelar ingen roll och det gör så ont i mammas hjärta..

Det är inte bara jag som har det så här det vet jag. Jag hade träffat min mamma och hälsat på henne så mycket jag hade kunnat ❤️. 
Men alla är olika och det är ju bra det med.


 
Att fråga Hur mår du då vet man att den bryr sig om en.. Självklart frågar jag det när jag skriver..Har så mycket inom mig nu så jag spricker väl snart av allt. 
Många tankar som snurra runt i mig..Jag har det fruktansvärt jobbigt med alla tankar som går till min finaste Bebbie som inte finns nu är det snart 4 månader 😥 sen hon somnade in..Såå tungt är det..Ja min bästa vän och mitt bästa tema som vi hade tillvarandra..
 
Ja tänk att åka utomlands och stanna där nere ett tag och njuta av denna härliga värmen..Kanske rent av att kunna köpa en lägenhet eller annat,dom säger att det ska vara så billigt där..Det är bra när man kan drömma...
 
Imorgon ska jag till Frissan och ta min utväxt ska bli skönt..Sen ska jag träffa min kompis och vi ska gå på Börjes och ta en fika där med,det ska bli trevligt..
 
Sitter och lyssna på hårdrock ja det händer inte ofta det..
Vad lyssnar du på för musik?
 
Vad har du/ni gjort idag?
 
Nej jag kan inte sitta här och skriva ner det jag känner det blir bra detta...Ha det så gott på er alla....💐💐💐